O NAS

VEČ O ŽANU

Skozi glasBo
do ljubezni

Žan Serčič je 27 letni pevec, kitarist, avtor besedil in glasbe, producent in eno najbolj popularnih imen na slovenski glasbeni sceni. Poleg uspešnic kot so: Zadnja noč, Naj Me Vzame, Letim, Snežinki.. se podpisuje pod mnoge pesmi drugih izvajalcev, za njegovimi pesmimi pa stoji več kot 10 let glasbenega usvarjanja.

Žan prihaja iz majhnega (in kot pravi sam – najlepšega) mesta na štajerskem – Lenarta v Slovenskih goricah. Za glasbo ga je navdušil njegov oče Franc, ki ga je pri šestih letih že učil igrati kitaro. Njegovo izjemno razumevanje žensk, ki se izraža v njegovih pesmih, izhaja iz trdnega odnosa z mamo Lidijo, ki mu je vlila pogum in trdna načela vztrajnosti, katera so ga pripeljala do uspehov, ki jih žanje zadnja leta. Po končani nižji glasbeni šoli se je širši javnosti pri svojih 16. letih prvič predstavil na šovu Slovenija ima talent. Celotna izkušnja mu je spremenila življenje, najbolj kot pravi sam je dojel, da je glasba neskončna ljubezen, ki jo želi širiti do konca svojega življenja. Po dveh izdanih albumih in več kot 20 singlih z videospoti je trenutno v procesu nastanka svojega tretjega studijskega albuma, katerega največja inspiracija je ljubezen in podpora, ki jo dobiva od svojih oboževalcev na koncertih, ki so povečini razprodani.

Žan Serčič

– Glasbenik

Za vsakim poslušanjem, klikom, vstopnico za koncert in ogledom je oseba, ki mi je spremenila življenje. Vedno, ko sem pred mikrofonom ali pred kamero sem hvaležen vsakemu od vas, da lahko počnem to, kar ljubim. Hvala in se vidimo na koncertih. Vaš Žan! 🤍

PREDSTAVITEV BENDA

SPOZNAJTE ŠAKALE

Profesionalnost. Energija. Pripadnost. Ljubezen. Vse to je odgovornost vsakega člana benda, ki se zaveda kakšna publika stoji pod odrom. Gre za prekaljene studijske in odrske glasbenike z večletnimi izkušnjami in igranju v zasedbah kot so: Jan Plestenjak, Vlado Kreslin, Magnifico in druga velika imena..

ŽAN O NJEGOVIH ŠAKALIH

Vsi mi smo ena velika familija. Tako na odru kot tudi pod njim. Najlepši občutek je se obrniti nazaj in na odru videti prijatelje in glasbenike, ki jih zelo ceniš. Zdaj se je MOJA dolgoletna vizija spremenila v NAŠO vizijo. Hvala, ker ste z nami drage šakalke in šakali!

Žan Serčič

Vokal, Kitara

Anže Langus Petrovič

Bas

Marko Hrvatin

Kitara

Danijel Bogataj

Violina, Mandolina

Vid Ušeničnik

Perkusije, Bobni

Peter Ošlaj

Mojster Zvoka

PRIJAVITE SE TER SI ZAGOTOVITE, DA NE ZAMUDITE NASLEDNJEGA KONCERTA